Lastminute naar Malta

Wil jij er ook een paar weken helemaal tussenuit? Boek dan een lastminute naar Malta en geniet even lekker van de zon, zee en strand. Naast een heerlijke strandvakantie, kun je op het eiland ook genieten van vele interessante bezienswaardigheden.

Steden

Malta heeft leuke steden zoals Birkirkara, Sliema en Valletta, de hoofdstad van het eiland. Al zijn de steden niet groot, het barst er van de activiteiten. Er zijn winkels en markten waar je prima kunt shoppen voor souvenirs. De restaurants bieden zowel lokale als internationale gerechten aan.

In de steden vind je ook vele bars, cafés, clubs en disco’s, waar tot in de vroege ochtenduren wordt gefeest. Veel jongeren zijn vanwege het grote aanbod uitgaansgelegenheden te vinden in de Pacevill, een wijk in St. Julians.

Lastminute Malta: cultuur

Een lastminute naar Malta brengt je ook naar een interessante cultuur en lange geschiedenis. Veel historische bezienswaardigheden zijn daar nog het bewijs van. Op het eiland zijn diverse paleizen, kerken, forten en andere oude bouwwerken te vinden.

Een grote diversiteit aan flora en fauna heeft het eiland niet. Al heeft Valletta wel een aantal mooie tuinen, zoals de Upper en Lower Barracca Tuinen en de Hastings Gardens, die zeker een wandeling waard zijn. Een lastminute naar Malta is daarnaast erg interessant voor duikers en snorkelaars: het onderwaterleven is werkelijk prachtig!