Hotel op Malta

Een leuk hotel op Malta maakt je vakantie compleet. Bedenk dan ook goed waarnaar je op zoek ben, want het eiland heeft hotels in alle soorten en maten: voor het hele gezin, in een stad, low-budget, luxe … noem het maar op!

Vooral bij de badplaatsen is het hotelaanbod groot. Niet zo gek, want hier zijn zowel de zee als de levendige centra op een steenworp afstand. Een mooi voorbeeld is het Hotel Osborne, dat tussen winkels, cafés, terrasjes en restaurants ligt. Ook zijn hier vele historische gebouwen, zoals de prachtige Sint John’s Co-Kathedraal.

Strandvakantie

Ga je voor een echte strandvakantie en ben je op zoek naar een hotel op Malta? Denk dan goed na over de ligging. Het eiland heeft mooie zandstranden, maar ook veel rotsstranden. Populaire stranden, zoals Golden Beach en Ghajn Tuffieha liggen in het noordwesten van het eiland en hebben voorzieningen zoals ligstoelen en parasols.

Hotel op Malta: voor jongeren

In het hoogseizoen brengen ook veel jongeren hun vakantie door op Malta. Vooral de badplaats St. Julians is vanwege het bruisende uitgaansleven erg populair. In het centrum vind je dan ook vele uitgaansgelegenheden zoals karaoke bars, hippe discotheken en goede restaurants.

Ben je op zoek naar rust en kun je geen hotel vinden op Malta? Dan kun je altijd overwegen uit te wijken naar het buureilandje Comino. Op dit kleine, maar prachtige eilandje zijn weinig gebouwen en geen auto’s. Bovendien kun je hier genieten van de Blue Lagoon, een baai met prachtig helderblauw water.